Önce tebrik etti sonra tepki gösterdi!..

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, 65-63 yenildikleri Galatasaray Odeabank maçı sonrası rakibin galibiyeti hakettiğini söylerken, 4. çeyrek öncesi yaşanan olaylar nedeniyle tepki gösterdi.

NTV Spor 29.05.2016 - 20:24
Önce tebrik etti sonra tepki gösterdi!..

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, çok zor bir maç oynadıklarını ve karşılaşmadan önce oyuncularını atmosfere hazırlamaya çalıştığını kaydetti.

Final için 1 galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyleyen Sırp çalıştırıcı,  "Buraya iyi bir maç oynamak için geldik. Aklımızda olan tek şey buydu. Bizi zor bir maç bekliyordu. Galibiyet için Galatasaray'ı tebrik ediyorum. İyi savaştılar ve kazanmayı hakettiler." dedi.  

4. çeyrek öncesi sahaya atılan yabancı maddeler için tepki gösteren Zeljko Obradovic, "Bu seri başlarken sadece basketbolla ilgili konuşmak istediğimi söylemiştim. Bu konuyla ilgili söyleyeceğim tek şey, bizim salondaki atmosforle bu salondaki atmosferin farkını herkes gördü. Hakemler maçı durduruyor ve takım saha dışına çıkması gerekiyorsa bu aslında her şeyin göstergesidir. Gelecek yıl Euroleague'de bu şekilde nasıl oynanacak bunu görmek istiyorum. Aslında  her şey Türkiye Basketbol Federasyonu'nun elinde." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...