Hedefte N'Koulou var!

Beşiktaş'ta ilk hedef Nicolas N'Koulou... Siyah-beyazlı yönetim, Kamerunlu defans oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

NTV Spor 30.05.2016 - 16:00
Hedefte N'Koulou var!

Beşiktaş, Nikolas N'Koulou ile anlaşmak için temaslarına hız kesmeden devam ediyor. Öncelikle stoper transferini tamamlamayı düşünen siyah-beyazlı yönetim, listesinde ilk sırada yer alan Kamerunlu savunma oyuncusu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Bir süre önce Fransa'ya giden Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, 26 yaşındaki futbolcunun menajeriyle masaya oturmuştu. Marsilya ile sözleşme yenilemeyen ve serbest durumda olan N'Koulou ile imza parası miktarında henüz anlaşma sağlanamadı. Bonservis bedeli olmadığı için 4 milyon Euro imza parası talep eden Kamerunlu futbolcu, bu rakamda indirime gitmiyor. Ayrıca yıllık 2.5 milyon Euro'dan 4 senelik kontrat isteyen N'Koulou, Beşiktaş'ın yanıtını bekliyor.

Beşiktaş 4 yıllık sözleşmeye sıcak bakarken, imza parası olarak 4 milyon Euro ödemeye yanaşmıyor. Bu rakamda indirime gidilmesi halinde transferi gerçekleştirmeyi planlayan yönetim, bir süre daha temaslarını sürdürecek.

Teknik direktör Şenol Güneş'in de istediği N'Koulou için kararlı olan siyah beyazlılar, Başkan Fikret Orman'ın onay vermesi durumunda 4 milyon Euro'yu gözden çıkarıp, 26 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katabilir.

N'Koulou ile 1 hafta daha görüşmelere devam etmeyi planlayan Beşiktaş yönetiminin en geç 10 Haziran'a kadar transferi gerçekleştirmesi sürpriz olmayacak.

Sayfa Yükleniyor...