"Olabilecek en iyi şey"

FIVB Erkekler Dünya Ligi 2. Seviye A Grubu'nu namağlup lider tamamlayan A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Emanuele Zanini, "İlk ayakta üçte üç yapıp 9 puan almak olabilecek en iyi şeydir." dedi.

NTV Spor 19.06.2016 - 20:10
"Olabilecek en iyi şey"

Zanini, yaptığı açıklamada, 3-0 kazandıkları Hollanda maçının başında oyuncuların biraz gergin olduğunu hissettiğini bu nedenle biraz sabırlı ve sakin olmalarını istediğini kaydetti.

İlk sette geride oldukları dönemde bile farkı 2 sayıda tuttuklarını kaydeden Zanini, şöyle konuştu:

"Performansımızı biraz yükselttiğimizde maçı kazanacağımızı biliyorduk. 2. sette oldukça iyi oynadık, taktik olarak çok iyi hazırlanmıştık, teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda oyuncularımıza da teşekkür ediyorum. Bizim onlara verdiğimiz taktiği sahaya çok iyi yansıttılar. İlk ayakta üçte üç yapıp 9 puan almak olabilecek en iyi şeydir. O yüzden herkesin memnun olduğunu düşünüyorum."

Zanini, kadroda yer alan tüm oyuncuları oynatma şanslarının olmadığını belirterek, "Bazıları sürekli sahada olmak istiyor ama olamıyorlar, maçların içinde tekniğe göre maça göre özel oyuncular seçmek zorunda kalıyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...