3 flörtünden biri Real Madrid!

Paul Pogba’nın menajeri Mino Raiola, Fransız yıldızın geleceğine ışık tuttu. Raiola, Pogba’nın kendisine en iyi sportif projeyi sunan ekiple sözleşme imzalayacağını söyledi.

NTV Spor 20.06.2016 - 14:09
3 flörtünden biri Real Madrid!

Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, adı Avrupa'nın dev kulüpleri ile anılan oyuncusunun paradan önce şampiyonlukları düşündüğünü söyledi. 2019'a kadar sözleşmesinin olduğu Juventus'ta kalıp kalmayacağı merak edilen Pogba'nın geleceğine ışık tutan Raiola; "Paul, bize en iyi sportif projeyi ve kupa kazanma fırsatını sunan kulübün formasını giyecek" dedi.

"3 TAKIMDAN BİRİ REAL MADRID"
Marca gazetesine konuşan Raiola, Pogba'yı dünyanın en pahalı oyuncusu yapmak gibi bir amacı olmadığını dile getirdi. Şu anda 3 takımla görüştüklerini belirten Raiola, bunlardan birinin Real Madrid olduğunu açıkladı.

Henüz pazarlık aşamasına gelmediklerini ifade eden Raiola; "Real Madrid, Paul'ün hedeflerine ulaşması açısından harika bir kulüp. Ayrıca Paul, teknik direktör Zinedine Zidane'a da büyük bir hayranlık duyuyor. Ancak geleceğine karar verirken teknik direktör değil; en iyi sportif projeyi seçecek. Çünkü hepimiz teknik direktörlerin kulüpte kalıcı olmadığını biliyoruz" ifadesini kullandı.

Raiola, Pogba'nın Juventus'ta kalma olasılığının da hala bulunduğunu dile getirdi.

 

Sayfa Yükleniyor...