"Sneijder Inter'e dönmek istiyor"

Galatasaray'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, İtalyan basınında yer alan habere göre Inter'e dönmek istiyor.

NTV Spor 25.06.2016 - 13:38
"Sneijder Inter'e dönmek istiyor"

İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio'nun iddiasına göre, Galatasaray'da daha önce beraber çalıştığı Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini ile iletişime geçen Sneijder, tekrar Inter'de forma giyebileceğini söyledi.

Kariyerinde 3.5 sezon boyunca Inter formasını giyen ve Ocak 2013'te İtalyan ekibinden Galatasaray'a transfer olan Sneijder'in, eski kulübüne dönebilmek için maaşında indirime gidebileceği de öne sürülen bilgiler arasında.
 
Sneijder'in talebine rağmen bu transferin gerçekleşme ihtimali çok düşük gösterildi. Buna sebep olarak ise Inter'in Finansal Fair Play kuralları ile yaşadığı sorunlar gereği harcamalarında dikkatli olmak istemesi ve Mancini'nin Inter'in yeni taktiksel düzeninde Sneijder'e yer veremeyecek olması gösterildi. Sneijder'e daha önce de Hollandalı teknik adam Ronald Koeman'ın çalıştırdığı Everton'ın talip olduğu iddia edilmişti.
 
Sarı-kırmızılı ekipte sezonu toplamda 40 maçta 5 gol ve 10 asist ile tamamlayan Sneijder'in sözleşmesi 2018'de sona eriyor.

Sayfa Yükleniyor...