Fenerbahçe haber bekliyor!

Fenerbahçe'de stoper arayışları sürüyor. Roman Neustadter ile anlaşmaya yakın olan sarı lacivertliler, EURO 2016'ya veda eden Slovakya'nın tecrübeli stoperi Martin Skrtel'den de haber bekliyor.

NTV Spor 28.06.2016 - 10:44
Fenerbahçe haber bekliyor!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer operasyonu da devam ediyor. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen yönetim, Schalke 04'e veda eden Roman Neustadter ile anlaşma noktasına gelmişti. Bu oyuncuyla ücret konusundaki son pürüzleri çözerek transferi tamamlamak isteyen yönetim bu bölgeye başka takviye de yapmak istiyor.

Fenerbahçe, Liverpool ile sözleşmesi devam eden Martin Skrtel'den de haber bekliyor. Gerekli temasları kuran Fenerbahçe, oyuncunun, kararını Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında açıklamak istemesi üzerine beklemeye geçmişti. Slovakya'nın Almanya'ya elenmesinin ardından gözler artık deneyimli stoperin kararına çevrildi. Avrupa'dan başka talipleri de bulunan Skrtel'in kararını kısa zaman içinde netleştirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe yönetimi, stoper bölgesi için genç ve çabuk özellikte bir stoper alternatifi daha yaratabilmek amacıyla çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezonun stoper rotasyonunda bulunan Bruno Alves, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba takımdan ayrılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...