Anna Vajda'nın yeni adresi BGD

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD), Macar oyuncu Anna Vajda'yı transfer etti.

NTV Spor 29.06.2016 - 17:05
Anna Vajda'nın yeni adresi BGD

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Yakın Doğu Üniversitesi BGD'nin geride kalan sezon Hatay Büyükşehir Belediyespor'da oynayan 33 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna dahil ettiği bildirildi.

Kulübün basketbol genel koordinatörü Murat Tümer, tecrübeli bir oyuncuyu renklerine bağladıklarını belirterek, "Bu sezon oluşturduğumuz yeni organizasyonun ilk yılı olmasına rağmen çok büyük hedefler belirledik. Lig öncesi en büyük hedefimiz ULEB Avrupa Kupası'nda tur atlamak ve lige hızlı ve iddialı bir başlangıç yapmak. Bu hedeflerimize bizi ulaştırabilecek bir oyuncu olduğuna inandığımız Anna Vajda'yı takımımıza katmaktan mutluyuz. Transferimizin hem kendisine hem de takımımıza hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Uzun forvet pozisyonunda görev yapan Vadja, daha önce Türkiye'de Fenerbahçe, Samsun Basketbol ve Adana BOTAŞ'ta da oynamıştı.

Sayfa Yükleniyor...