Telles ve Bruma için sıkı pazarlık!

Galatasaray Yönetimi, Alex Telles için Porto ile pazarlık yapıyor. Teknik direktör Riekerink’in kadroda görmek istediği Bruma ise PSV Eindhoven'ın yakın takibinde.

NTV Spor 02.07.2016 - 09:39
Telles ve Bruma için sıkı pazarlık!

Galatasaray, geçen sezon Inter'de kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcusu Alex Telles için Porto kulübü ile pazarlıklara hız verdi. Sarı-kırmızılılar, Telles için 8 milyon Euro bonservis bedeli istedi.

İlk olarak 5 milyon Euro öneren Porto, daha sonra 6.5 milyon Euro ve Bursaspor'un eski oyuncularından Josue'yi önerdi. Galatasaray ise Josue ile birlikte 7 milyon Euro talep etti.

Telles'in sonraki satışından istenen pay için de pazarlık devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Telles'in  olası satışından yüzde 15 pay isterken, Portekiz temsilcisi bu payı yüzde 10'da tutmak amacında. Takasta adı geçen Josue, geçtiğimiz sezon Braga'da kiralık olarak forma giymişti. Eski Bursasporlu oyuncu da Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor. Porto kulübüyle ilerleyen günlerde yeniden masaya oturmayı planlayan Galatasaray Yönetimi, Telles'in satışıyla transfer için bütçe yaratmayı amaçlıyor.

PSV'NİN BRUMA ISRARI
Galatasaray'ın bir diğer kiralık oyuncusu Bruma konusunda ise PSV Eindhoven ısrarını sürdürüyor. Hollanda ekibi, Bruma için bonuslar ile birlikte 5 milyon Euro önerdi. Ancak başarı bonuslarına sıcak bakmayan yönetim, teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine düşünmek için süre isteyen PSV, Galatasaray'ın kapısını yeni bir teklifle çalmaya hazırlanıyor. Ancak teknik direktör Riekerink, genç yıldızın önümüzdeki sezon takımda kalması yönünde görüş belirtti.

Sarı-kırmızılı yönetim, PSV'den gelecek olan teklife göre hareket edip Bruma'nın geleceği hakkındaki son kararını verecek.

 

Sayfa Yükleniyor...