"Beşiktaş ile Eto'o transferini konuşuruz"

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Samuel Eto'o ile ilgili Beşiktaş'ın kendileriyle temas kurmadığını belirterek, "Ama gelirlerse Beşiktaş ile konuşuruz. Her futbolcunun değeri vardır" dedi.

NTV Spor 22.07.2016 - 17:31
"Beşiktaş ile Eto'o transferini konuşuruz"

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, düzenlediği basın toplantısında takım kaptanı Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'a transfer iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Eto'o'nun Antalyaspor'da önemli bir değeri bulunduğuna değinen Öztürk, "Bize bir temas gelmedi. Eto'o bizim futbolcumuzdur. Kesinlikle değeri olan bir futbolcu. Geçen sezon çok iyi performans sergiledi. Temas yok ama gelirlerse Beşiktaş ile konuşuruz. Her futbolcunun değeri vardır" dedi.

Eto'o'nun geçen sezon performansı ile takıma çok katkı sağladığını vurgulayan Öztürk, "Eto'o'nun takıma kattığı değer maaşından daha fazladır. Kendini kanıtlamış, lider bir futbolcu. Doğru şartlar oluşursa kulüp menfaatleri benim için en önemlisi. Doğru şartlarda her şeyi düşünürüz. Beşiktaş için bence de mantıklı bir hareket. Ligi tanıyan, performans sergileyen, çok kaliteli bir futbolcu. Eto'o'nun bir değeri vardır. Çin'deki takımlardan Güneydoğu ve Asya ve ABD'den teklifler gelebilir. Şu anda gelmiş bir teklif yok" şeklinde konuştu.

Eto'o'nun takımda kalmasını istediğini vurgulayan Öztürk, kendisinden futboluna konsantre olmasını istediğini söyledi. Eto'o'nun geçen sene hak ettiği parayı aldığını anlatan Öztürk, "Performans olarak Eto'o aldığı parayı hak etmiştir. Pazarlama olarak bakıldığında, imaj olarak bakıldığında biz Eto'o'nun takımda kalmasını, liderlik yapmasını isteriz. Teklif gelirse Eto'o da biz de oturur düşünürüz. Eto'o ücretsiz kontratını feshederek geldi. Biz elimizde tutmak istiyoruz. Doğru şartlar olursa iki taraf için olabilir. Burada hem oyuncunun, hem karşı tarafın düşüncesi önemli" dedi.

Sayfa Yükleniyor...