Pogba çıkmazı!

Manchester United, Paul Pogba'yı kadrosuna katmak için Juventus'a 130 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti. Ancak anlaşma, Pogba'nın menajeri Mino Raiola’nın yaklaşık 25 milyon Euro’luk komisyonunu kimin ödeyeceği konusundaki anlaşmazlık nedeniyle tıkanmış durumda.

NTV Spor 26.07.2016 - 12:17
Pogba çıkmazı!

Manchester United Yönetimi, Paul Pogba'yı kadrosuna katmak için kesenin ağzını sonuna kadar açmış durumda. İngiliz ekibi, uzun süren pazarlıkların ardından Juventus'un talep ettiği 130 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeyi kabul etti. Ancak Pogba'nın menajeri Mino Raiola'ya komisyonunu hangi kulübün ödeyeceği konusundaki anlaşmazlık transferin resmileşmesini önlüyor.

Pogba'yı futbol tarihinin en pahalı oyuncusu yapacak astronomik bir rakamı gözden çıkaran United Yönetimi, menajer Raiola'nın yaklaşık 25 milyon Euro'luk komisyonunu Juventus'un ödemesini istiyor. İtalyan ekibi ise bir menajere bu kadar yüksek bir para ödemeye yanaşmıyor. Juventuslu yetkililer, Raiola'nın komisyonunun da United tarafından karşılanmaması halinde Pogba'yı satmaktan vazgeçecekleri uyarısında bulundu.

Mino Raiola, daha önce temsil ettiği Zlatan Ibrahimovic ve Henrik Mkhitaryan'ı, Manchester United'a göndermişti.


 

Sayfa Yükleniyor...