Efelerin ilk maçları İzmir'de!

Polonya'da düzenlenecek 2017 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası için elemelerde mücadele edecek Türkiye, 2. turda E Grubu'ndaki ilk maçlarına 15-17 Eylül'de İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda çıkacak.

NTV Spor 27.07.2016 - 12:47
Efelerin ilk maçları İzmir'de!

Elemelere ikinci turdan itibaren katılacak Türkiye, E Grubu'nda Avusturya, Belarus ve Hollanda ile mücadele edecek. Her takımın rakipleriyle ikişer kez karşılaşacağı grupta ilk maçlar 15-17 Eylül'de İzmir'de, ikinci müsabakalar ise 23-25 Eylül'de Hollanda'da oynanacak.

Ay-yıldızlı ekip İzmir'deki müsabakalarda 15 Eylül Perşembe günü Avusturya, bir gün sonra Hollanda ve 17 Eylül Cumartesi günü de Belarus'la karşılaşacak.

2017 AVRUPA ERKEKLER VOLEYBOL ŞAMPİYONASI
Avrupa Voleybol Şampiyonası'na Fransa, Slovenya, İtalya, Bulgaristan, Rusya ve Sırbistan'ın yanı sıra ev sahibi Polonya doğrudan katılacak.

Toplam 6 grupta oynanacak ikinci tur elemelerinde, grup liderleri şampiyonaya katılmaya hak kazanacak. Grubu ikinci sırada bitirecek 6 takım ise üçüncü turda çift maçlı eleme usulüyle ile karşılaşacak. Burada rakiplerine üstünlük kuracak 3 ekip daha şampiyonada yer alma hakkını elde edecek.

Sayfa Yükleniyor...