"Rakip ile aynı avantaja sahibiz"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 0-0 berabere kaldıkları Hırvatistan temsilcisi Rijeka ile üst tur için aynı avantaja sahip olduklarını söyledi.

NTV Spor 28.07.2016 - 23:17
"Rakip ile aynı avantaja sahibiz"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, iyi bir takımla karşılaştıklarını dile getirdi.

Abdullah Avcı, maçın zor geçeceğini söylediğini anımsatarak, "Oyunun ilk yarısında gelgitler vardı. Çünkü savunmadan hücuma geçişleri iyi yapan bir takımla oynadık. İkinci yarıda ise sadece bir kez duran topun devamında rakibe pozisyon verdik. Maçın son 35 dakikasını büyük takım gibi oynadık. Emre Belözoğlu'nun hem hücum hem de savunmada organizasyonu doğru yapması bunu sağladı. Detaylarda eksik kaldık. İkinci yarı itibarıyla oyun kalitesi beni memnun etti. Turun ilk ayağı 0-0 bitti. Rakibin ne kadar avantajı varsa bizim de o kadar avantajımız var." dedi.

İkinci yarıda Holmen'in yerine Mossoro'nun oyuna dahil olmasıyla ileride topa daha çok sahip olduklarını belirten Avcı, "Mossoro oyunun içinde çok doğru işler yaptı. Oyundaki kalitemizi artıran oyunculardan birisiydi. Bunun yanında 1997 doğumlu Cengiz Ünder de Türk futbolunda önemli işler yapacak. Uluslararası seviyedeki ilk maçı, önemli işler yaptı. Keşke son dakikadaki pozisyonda golü atabilse. Bu, büyük oyuncu olabilme durumunu daha erkene çekebilirdi ama biz ondan memnunuz." değerlendirmesinde bulundu.

 

Sayfa Yükleniyor...