"Doğru karar vermişim"

Beşiktaş'ın yeni transferinden açıklamalar...

NTV Spor 29.07.2016 - 16:48
"Doğru karar vermişim"

Beşiktaşlı Fabri, Avusturya kampında basın mensuplarının karşısına geçti. İspanyol kaleci, siyah beyazlı kulübe gelerek doğru bir karar verdiğini söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Fabri basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deneyimli kaleci, Beşiktaş'a geldiği için çok doğru bir seçim yaptığını söyledi. Fabri "Uzun süre Deportivo'da oynadım. Yeni bir deneyim yaşamak için Beşiktaş'a geldim. Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum. Doğru kararı verdiğimi görüyorum. Sakatlığımı atlattım. Tedavi sürecim sona erdi. Fizik olarak harika bir durumdayım. Birkaç ay oynayamamıştım. Takım arkadaşlarımın ve teknik ekibin tutumu da buradaki adaptasyon sürecimi kolaylaştırdı" dedi.

Fabri, Beşiktaş'taki kaleciler arasında yaşanan rekabeti de yorumladı. Deneyimli futbolcu; Tolga Zengin ve Denys Boyko ile kale için yarışacaklarını söyledi. Fabri "Tolga, Boyko ve Utku ile birlikte zorlu bir çalışma sürecindeyiz. Kaleci antrenörümüz Mrmic bizi çok iyi çalıştırıyor. Zorlu bir rekabet bizi bekliyor. Burada her kalecinin amacı antrenmanlarda iyi çalışıp, oynamak. Eğer hocamız bizi seçmezse çalışmamızı sürdürmemiz gerekir. Bizim yapmamız gereken hocamızın kaleci seçimindeki kararını olumlu anlamda zor sokmak olmalı" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...