Orman'dan sert tepki!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer için UEFA'dan izin alacaklarına yönelik haberlere sert tepki gösterdi. Kulüpler Birliği genel kurulu sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, orta saha transferine Teknik Direktör Şenol Güneş'le yapacakları toplantıdan sonra karar vereceklerini de söyledi.

NTV Spor 04.08.2015 - 15:41
Orman'dan sert tepki!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan sert tepki!

Orman, transfer yapabilmeleri için UEFA'dan izin alacakları iddialarına sert tepki gösterdi.

Kulüpler Birliği genel kurulu sonrası çıkışta açıklamalar yapan Beşiktaş Başkanı, medya mensuplarının haber yapmalarının normal olduğunu ancak yalan ve masa başı haberlerden kaçınmaları gerektiğini belirtti.
 
Transfer için UEFA'dan izin alacakları yöündeki haberlere tepki gösteren orman, "Bu masabaşı haberlerine gülüyorum. Cevap vermeyeyim diyorum... O kadar çok masa başı haber üretiliyor ki! Biz gideceğiz de UEFA'ya soracakmışız, o böyle diyecekmiş, falan... Böyle bir saçma sapan haber olabilir mi! Beşiktaş'ın bir bütçesi var, bunun içinde yönetilecek. Bu bütçenin dışına çıkarsanız, anlaşma dışına çıkmış olursunuz" dedi.
 
Orman ayrıca "Her sefarinde biz çıkıp bunlara cavep vermek zorunda kalıyoruz. Bir başkanı, yöneticiyi her dakika açıklama yapmak zorunda bırakmayın, ayıp!" diye konuştu.
 
Orman, orta sahaya takviye yapıp yapmayacakları hakkındaki soruları da yanıtladı.

Yapılan transferlerden ziyade önemli olanı takım olabilmek diye gösteren Fikret Orman, "Beşiktaş'ta genel bir oyuncu kalitesi ve tatım iskeleti var. Hedeflediğimiz noktaları açıklamıştık ve oralara transfer yaptık. Şimdi 1-2 sakatlık var. Veli'nin 2-3 hafta içinde dönmesi söz konusu. Daha takımımız dün döndü, teknik heyetle konuşamadım. Ona göre ne yapacağmıza karar vereceğiz" dedi. 

Camiaya güvence veren Orman, "Beşiktaş'ta transfer çalışmaları şimdi, sezon ortası ve gelecek sezon için şimdiden başladı. Gerekli ise yapacağız" ifadelirini kullandı.
 
Transferde adı geçen Gökhan İnler ve Ozan Tufan'ın sorulması üzerine ise Fikret Orman "İsimler geçer, önemli değil" diye yanıt verdi.

Sayfa Yükleniyor...