Kalmak için 2 şartı var!

Galatasaray'ın Manchester City'den kiraladığı Denayer, sarı kırmızılı takımda kalması için bazı şartlar ortaya koydu. Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla şans bulmak istediğini ve transfer olurken Galatasaray'ın bunun için doğru adres olduğunu söyleyen Belçikalı stoper "Eğer her şey yolunda giderse ve kendi pozisyonumda oynama şansımı sürdürebilirsem kalmayı isterim" dedi.

NTV Spor 07.02.2016 - 13:57
Kalmak için 2 şartı var!

Galatasaray'daki ilk maçlarında sağ bekte görev verilen ancak bundan mutsuz olan Denayer, Denizli'nin gelişi sonrasında asıl mevkisi olan stopere geçmişti. Denayer, Galatasaray Dergisi'ne verdiği röportajda da bundan duyduğu memnuniyete vurgu yaptı. Öyle ki genç futbolcu, kiralık olarak forma giydiği Galatasaray'da kalmasını bile bu şarta bağladı. Denayer'in bir diğer kıstas olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı göstermesi de dikkat çekti.
 
Galatasaray'ın tarihi, başarıları ve taraftarıyla büyük bir kulüp olduğunu belirten ve Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla forma bulup gelişimini sürdürmek istediğini dile getiren genç futbolcu, transfer olduğu dönemde sarı-kırmızılı kulübün doğru adres olduğunu vurguladı.

Denayer, kiralık oynadığı Galatasaray'da kalmasının oynatılacağı mevkiye de bağladı. Sarı kırmızılı takımda ilk olarak sağ bekte oynatılan ama bundan mutsuz olduğu bilinen Belçikalı stoper, "Kendi pozisyonumda oynama şansımı sürdürebilirsem Galatasaray'da kalmayı çok isterim" dedi.

Hamzaoğlu'nun gidişi ve Denizli'nin gelişini de yorumlayan Denayer, yeni hocasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Takımda ne değişirse değişsin sahada yüzde 100'ünü veren bir oyuncuyu olduğunu söyleyen Denayer, "Yeni hocamızla 2 aya yakın süredir beraberiz. İletişimimiz çok iyi. Benden beklediklerini çok net ifade ediyor" diye konuştu.

Taraftara ne olursa olsun destek çağrısında bulunan Jason Denayer, "Onların desteği olmadan asla yol alamayız. Gitmeyen bir arabayla aynı durumda oluruz" dedi. 
 
Küçükken Barcelonalı Ronaldinho'yu çok sevdiğini, şimdi ise bir idolü olmadığını ifade eden defans oyuncusu Denayer, kariyerindeki hayallerini ise şu sözlerle anlattı: "Hayal ettiğim en uç nokta Belçika Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nı kaldırmak. EURO2016 beni heyecanlandırıyor. Belçika Milli Takım Teknik Direktörü Marc Wilmots ile sürekli konuşuyorum. Fransa'da olmayı ve kupayı kazanmayı çok
istiyorum."       

Celtic'teki deneyimlerinden de bahseden Denayer, karakterinin orada daha da olgunlaştığını ve aldığı "Yılın Genç Oyuncusu" ödülüyle en değerli bilginin sürekli gelişmek olduğunu öğrendiğini kaydetti.
 

Sayfa Yükleniyor...