"Çıkışımızın başlangıcı olacak"

PTT 1. Lig'de dün deplasmanda Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan Denizlispor'un basın sözcüsü Mehmet Ekizler, aldıkları bir puanın çıkışlarının başlangıcı olacağını söyledi.

NTV Spor 22.02.2015 - 13:39
"Çıkışımızın başlangıcı olacak"

Ekizler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmanlıspor karşısındaçok iyi mücadele ettiklerini, zorlu deplasmandan puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Çok iyi takım savunması yaptıklarını bildiren Ekizler, "Hafta başında teknik direktörlüğe getirdiğimiz Mehmet Altıparmak'la güzel bir hava yakalayacağımızı düşünüyorduk. Bunun ilk kıvılcımının ilk haftada zorlu Osmanlıspor maçında gerçekleşmesi çok güzel. Osmanlıspor'a neredeyse pozisyon vermeyen takımımızı kutluyorum. Son dakikalarda maçı da kazanabilirdik. Haftalardır puan alamayan takımımızın, Osmanlıspor gibi zor bir deplasmandan aldığı bir puan büyük avantaj. Bu aldığımız 1 puan çıkışımızın başlangıcı olacağına inanıyorum" dedi.

Ligde son 5 haftayı puansız kapattıktan sonra Osmanlıspor'la berabere kalan Denizlispor, gelecek haftta Giresunspor deplasmanında puan arayacak.

Ligde deplasmanda henüz galibiyet alamayan tek takım olan Denizlispor'un, dış sahada oynadığı 10 maçta 5'er beraberliği ve yenilgisi bulunuyor.

 

Sayfa Yükleniyor...