F.Bahçe'de sakatların son durumu

Fenerbahçe'de sağlık ekibi sakat oyuncuları Trabzonspor maçına yetiştirebilmek için yoğun çaba sarfediyor. Gündemin ilk sırasındaki isimse Caner Erkin...

NTV Spor 11.09.2014 - 22:07
F.Bahçe'de sakatların son durumu

Fenerbahçe'de sağlık ekibi sakat oyuncuları Trabzonspor maçına yetiştirebilmek için yoğun çaba sarfediyor.

Fenerbahçe'de milli takımdan sakat dönen Caner Erkin'in tedavisi sürüyor. Takımla çalışmalara katılamayan Caner'in durumunun, Trabzonspor ile oynanacak maça kadar da düzelmesi beklenmiyor. Milli oyuncunun sağ ayağındaki şişlik, kramponunu giymesine engel durumda... Sağlık ekibinin amacı ise bu ödemi alarak, özel bir bandaj eşliğinde futbolcuyu sahaya sürebilmek.

Antrenmanda sakatlanan Raul Meireles de sağlık ekibinin gündemindeki diğer isim. Portekizli oyuncunun tedavisi sürüyor. Ancak Meireles'in 2 haftadan önce sahalara dönmesi beklenmiyor.

Sakatlığı geçen Bruno Alves takımla çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli savunmacının görev verilmesi halinde Trabzon'da sahada olabileceği açıklandı.

Sağ el bileğinde çatlak olan Gökhan Gönül'ün tedavisi devam ediyor. Deneyimli oyuncunun sakatlığı oynamasına engel oluşturmuyor.

Egemen Korkmaz'ın ameliyat sonrası tedavisi sürerken, bu oyuncu Almanya'ya giderek sağlık kontrolünden geçti. Egemen'in en az 1 ay sonra takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Milli takımdan ağrıyla dönen Mehmet Topal ise takımla çalışmalarını sürdürüyor ve Trabzonspor maçında oynayabilecek. Belindeki spazm nedeniyle sağlık ekibi tarafından takip altında tutulan kaleci Mert Günok'un da iyi durumda olduğu ve eldiven giyebileceği bildirildi.

Sayfa Yükleniyor...