Aslan'dan son dakika hamlesi

Galatasaray, Misimovic ve Emana'dan vazgeçerken Ibricic ve Annan'da son noktaya geldi.

NTV Spor 28.08.2010 - 14:48
Aslan'dan son dakika hamlesi

Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı - Kırmızılı takım Misimovic ve Emana transferinden vazgeçerken, NTV SPOR, bu iki ismin alternatiflerinin Boşnak Ibricic ve Ganalı Annan olduğunu öğrendi.

Hajduk Split forması giyen Senijad Ibricic 24 yaşında. 1.82'lik boyuyla hem orta saha hem de forvet hattında görev yapan Ibricic, Bosna Hersek Milli Takımı formasını da taşıyor.

Rosenborg forması giyen Anthony Annan da 24 yaşında. 1.71'lik Annan orta sahanın ortasında görev alıyor ve Gana Milli Takımı forması giyiyor.

MUTLU SONA ÇOK AZ KALDI
Galatasaray, transferde nihayet mutlu sona yaklaşıyor. Sarı - Kırmızılı takım, Boşnak Ibrıcıc ve Ganalı Annan ile anlaşma aşamasına geldi.

Galatasaray'da tüm gözler Wolfsburg'lu Misimovic'e çevrilmişken, ortaya iki sürpriz isim çıktı. Sarı - Kırmızılılar, Misimovic ve Emana'dan vazgeçerken Hırvatistan'ın Hajduk Split forması giyen Ibricic ve Rosenborg'ta top koşturan Anthony Annan ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki Senijad Ibricic, orta sahada ileriye dönük oynuyor. 2008 yılından bu yana Hırvat ekibinde yer alan Ibicic, 24 kez Bosna Hersek Milli Takımı'nın formasını giydi. 2010 Dünya Kupası'nda çeyrek final oynayan Gana Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkat çeken Anthony Annan, 2008 yılından bu yana Norveç'in Rosenborg takımında top koşturuyor. 41 kez Gana Milli Takımı'nda yer alan Annan, orta sahada savunmaya yönelik oynuyor.

Sayfa Yükleniyor...