"Sezon sonuna kadar kalmasını isterdim ama..."

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Gheorghe Hagi'nin takımdan gönderilmesinin ardından ilk kez konuştu. Hagi'ye sezon sonuna kadar kalması için teklifte bulunduklarını ama Rumen Hoca'nın hemen gitmek istediğini söyledi.

NTV Spor 25.03.2011 - 17:05
"Sezon sonuna kadar kalmasını isterdim ama..."

Galatasaray teknik direktörü Adnan Polat, Hagi ile yolların ayrılmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Hagi'nin kendisine "Gelecek sezon da benimle çalışmak istiyor musunuz?" diye sorduğunu, kendisinin de  "Başka isimleri düşünüyoruz" diye cevap verdiğini belirten Polat "Bu cevabımın ardından Hagi bir an evvel takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Yönetim olarak sezon sonuna kadar kalmasını teklif ettik fakat Hagi'nin kararına saygı duyduk" diye konuştu.

HAGI'NİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

HAGİ'NİN YERİNE ÜNDER GETİRDİLDİ

ADNAN POLAT HAGI'NIN ARDINDAN KONUŞTU

"BANA 'GELECEK SEZON BENİMLE ÇALIŞMAK İSTİYOR MUSUNUZ?' DİYE SORDU
"Biz zor bir dönem yaşıyoruz. Birçok büyük projeyi aynı anda hayata geçirmeye çalışıyoruz. Hem kendimiz üzüldük hem taraftarımızı üzdük. Alışık olmadığımız kabus gibi bir sezon yaşıyoruz. Daha iyi şeyler olmalıydı" diye sözlerine başlayan Adnan Polat, "Hagi zor bir dönemde bizim teklifimizi düşünmeden kabul edip geldi. Sorumluluk aldı. Ciddi bir çalışma yaptı. Ben buna şahit oldum. Ama arzu edilen olmadı maalesef. Önümüzdeki sezon kendisini düşünüp düşünmediğimizi sordu. Ben de önüümüzdeki yıllar için başka isimler olduğunu söyledim. O da hemen ayrılmak istediğini söyledi. Ben ona sene sonuna kadar kalması için teklifte bulundum ama o istemedi. Cüzi bir tazminatla takımdan ayrıldı. Hagi her zaman buraya gelebilir. Profesyonel anlamda yolları tekrar birleşebilir. Hagi'ye teşekkür ediyorum" açıklamalarını yaptı. 

Sayfa Yükleniyor...