Galatasaray'da transfer şekilleniyor

Galatasaray transferde atağa kalktı. Bülent Tulun bugün Paris'te Drogba'nın menajeriyle bir araya geldi. Tulun yarın Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala ile birlikte Münih'e geçerek Klose ile görüşecek. Yönetimin bu hafta içinde kaleci Muslera ile de anlaştığını açıklaması bekleniyor.

NTV Spor 06.06.2011 - 18:25
Galatasaray'da transfer şekilleniyor

HALUK YÜREKLİ - Galatasaray'ın transferdeki öncelikli üç ismi belli oldu. Sarı-kırmızılılar, Drogba, Klose ve Muslera için temaslarını sıklaştırdı.

Bülent Tulun, Drogba'nın menajeriyle Paris'te bir araya geldi. Bu görüşmede Tulun'un Drogba'nın menajerine '15 gün için bu transferin netleşmesini istiyoruz' dediği öğrenildi.

Tulun Drogba'nın menajeriyle yaptığı toplantının ardından Klose için Münih'e geçecek. Tulun'a Münih'te Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala da eşlik edecek. Sarı-kırımızılılar, Klose transferi büyük aşama kaydetti. Bayern Münih'ten ayrıldığını açıklayan Alman golcü, sarı-kırmızılı formaya çok yakın. Münih'te gerçekleşecek zirveden imza çıkması yüksek ihtimal.

Galatasaray'da Fatih Terim, yeni sezonda kaleyi Muslera'ya emanet etmek istiyor. Lazio'nun 24 yaşındaki Uruguay'lı kalecisi ile her konuda anlaşma sağlandı. Galatasaray yönetimi Cana'yı da transfer etmek isteyen Roma ekibiyle pazarlıklarda son noktaya geldi. Mustlera transferinin bu haftaiçinde sarı-kırmızılı kulyüp tarafından açıklanması bekleniyor.

Galatasaray yönetimi, tüm transferler için son tarih olarak 20 Haziran'ı belirledi. Yönetim, teknik direktör Fatih Terim'e 2 hafta içinde transferlerin sona ereceğini iletti. Fatih Terim, 6+2+2 yabancı kuralını kullanmayacak ve kadroda sadece 8 yabancı futbolcuya yer verecek.

Şu ana kadar yönetime, Cana dahil 5 yabancı futbolcu ile çalışmak istemediğini belirten Terim, istediği 6 yabancı futbolcu transferinin gerçekleşmesi halinde Pino, Culio, Baros ve Stancu, 4'lüsünden ikisiyle de yollarını ayıracak.

Sayfa Yükleniyor...