Cim Bom beklemede...

Galatasaray transferde beklemeye geçti. Sarı-kırmızılılar UEFA'nın şike soruşturmasıyla ilgili vereceği karara göre hareket edecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne gidilememesi halinde bütçesini daraltacak ve transfer politikasını da yeniden şekillendirecek.

NTV Spor 28.05.2012 - 18:44
Cim Bom beklemede...

Galatasaray transferde beklemeye geçti. Sarı-kırmızılılar UEFA'nın şike soruşturmasıyla ilgili vereceği karara göre hareket edecek.

Fatih Terim'in transfer listesini şekillendirmesi ve yönetim kurulu ile paylaşmasının ardından, gözler UEFA'nın şike davası ile ilgili vereceği karara çevrilmiş durumda. UEFA'nın kararini 31 Mayıs'ta açıklayacağı yönünde gelen bilgi, o güne kadar bekleme politikasını da beraberinde getirdi.

Kulübün davada adı geçmemesine karşın, UEFA'dan TFF ve Türk takımlarına uygulanabilecek olası bir cezadan dolayı sarı-kırmızılılar temkinli davranıyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne gidilememesi halinde bütçesini daraltacak ve transfer politikasını da yeniden şekillendirecek.

31 MAYIS MELO İÇİN SON GÜN!
Şu an içinse söz konusu transfer girişimleri bekletiliyor. 31 Mayıs günü satın alma opsiyonu dolacak olan Felipe Melo ile yıllık ücret indirimi konusunda anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi, aynı gün içerisinde UEFA'dan gelecek habere göre Juventus ile temas kuracak.

BİR DİĞER İSİM CHIVU...
Aynı şekilde bekletilen bir diğer isim de Hamit Altıntop. Real Madrid'den ayrılmasina kesin gözüyle bakılan ve büyük ölçüde de anlaşmaya varılan milli futbolcunun, sürecin Galatasaray aleyhinde işlememesi halinde önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor. Inter'den ayrılmayı düşünen Rumen savunmacı Chivu'nun transferinin de, Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi halinde sonlandırılmasi bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...