"Sana mı soracağız!"

Şike iddialarına yönelik davanın 16. duruşmasında sinirler zaman zaman geriliyor. Nevzat Şakar'ın ifadesi sırasında Aziz Yıldırım'ın araya girip soru sorması ve Şakar'ın da buna "Sana mı soracağız?" diye yanıt vermesi salonda gerilimi yükseltti. Bu arada davada ilk kez bir tape salonda dinlendi.

NTV Spor 29.05.2012 - 13:37
"Sana mı soracağız!"

ŞİKE DAVASI HABERLERİ:

YILDIRIM, ŞENER'İ DE GÜLDÜRDÜ!

SADRİ ŞENER: 'AZİZ DİNLETİYOR' LAFI ESPRİ!

VEDERSON'UN ÇELİŞKİSİ MAHKEME BAŞKANI'NA TAKILDI!

AZİZ YILDIRIM'DAN MEHMET YILDIZ'A: SÖYLE KİM O FUTBOLCULAR?

ZEKİ MAZLUM NELER SÖYLEDİ?

MAHMUT BOZ'DAN SUÇLAMALARA YANIT

GÜNÜN TOPARLAMASI

 

Şike iddialarına yönelik davanın 16. duruşmasında sinirler zaman zaman geriliyor. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın ifadesi sırasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın araya girip soru sormaszı ve Şaakar'ın da buna "Sana mı soracağız?" diye yanıt vermesi salonda gerilimi yükseltti. Bu arada davada ilk kez bir tape salonda dinlendi.

16. duruşmada gergin anlar! Tutuksuz sanıklardan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın ifadesi sırasında taraflar arasında gergin anlar yaşandı. Aziz Yıldırım'ın, "Antalya'ya niye gittiniz?" demesi üzerine Şakar, "Antalya'ya giderken sana mı soracağız. Gezmeye gittiler. Tuncay Bey bizim genel müdürümüz ve Antalya'ya gitti" dedi. Şakar'ın bu sözleri, salondaki Fenerbahçelilerin sert tepkisine neden oldu.
 
Bu tepki üzerine Mahkeme Başkanı, "Böyle tepki vermeyin. Çıkartırım salondan herkesi" diye uyardı.
 
Yıldırım'ın bir avukatının, "Başbakan ile ilgili görüşmeler var iddianamede" diye söylemesi üzerine Mahkeme Başkanı, "Bu konu dava ile ilgili değil" dedi.
 
ŞAKAR'IN SES KAYDI DİNLETİLDİ
Daha sonra Aziz Yıldırım'ın Nevzat Şakar hakkındaki tapeleri okuması sırasında Şakar'dan itiraz geldi. Şakar'ın telefon tapelerindeki bazı bölümlere itiraz ederek, "Öyle değil" demesi üzerine Mahkeme Başkanı, Şakar'ın telefon ses kaydını salona dinletti. Böylece davada ilk kez bir tape kaydı dinlenmiş oldu.
 
MAHKEME BAŞKANI VE AVUKAT TARTIŞTI
Daha sonra Şakar'a soru sormak isteyen avukat Ali Rıza Dizdar ile Mahkeme Başkanı tartıştı. Mahkemede usüle ilişkin açıklama yapmak isteyen Dizdar, Mahkeme Başkanı'nın engellemesi üzerine, "Benim konuşmamı çapraz sorguda engelleyemezsiniz. Siz çapraz sorguda müdahale edemezsiniz" dedi. Mahkeme Başkanı ise, "Ben izin verirsem öyle konuşursunuz" demesi üzerine, avukat Dizdar "Hayır" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı, "Ben çıkayım dışarı. Bakın nasıl idare edeceksiniz bu salonu?" diye sorması üzerine avukat Dizdar. "Ben çok iyi idare ederim" dedi.
 
Avukatın, 'Biz dışarı çıkarız o zaman' demesi üzerine Mahkeme Başkanı, "Çıkarsanız çıkın. Hava alırız biraz. Çıkan hakkında da gerekli işlemi yaparız" diye cevap verdi.
 
YILDIRIM'DAN TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI SORUSU
Aziz Yıldırım'ın, "2010 yılında son maçı sizle oynadık ve şampiyonluğu kaybettik" dedi. Bunun üzerine Şakar, "Yönetici değildim o zaman" diye konuştu. Yıldırım'ın, "Fenerbahçe kulübünden kimse gelip sizin takımdan kimseye ricada bulundu mu?" demesi üzerine, "Ben o zaman yönetici değildim" diye konuştu. Bu diyalogların ardından Mahkeme Başkanı, Şakar'ı "Elinizi cebinizden çıkarın" diye uyardı. Şakar'ın ifadesi tamamlandı. Duruşmaya ikinci kez ara verildi.

Sayfa Yükleniyor...