"Belki de Fener'in şampiyonluğunu istemedim"

Futbol Şike Davası'nın 17. duruşmasına Ümit Karan'ın açıklamaları damga vurdu! Ümit Karan bir pozisyonda takım arkadaşına niye pas vermediği hakkındaki soruya "Belki de bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemedim. Ama şike de yapmadım" diye yanıt verdi!

NTV Spor 30.05.2012 - 14:03
"Belki de Fener'in şampiyonluğunu istemedim"



17. DURUŞMADA ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

AZİZ YILDIRIM HASTANEYE KALDIRILDI! (VİDEO)

BÜLENT UYGUN: "TEŞVİĞİ ÖNLERKEN; ŞİKE GİBİ GÖSTERDİLER"

KENAN YARALI: "KREDİ ALAMADIM, BORÇ ALDIM"


16. DURUŞMADA ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

SADRİ ŞENER İLE AZİZ YILDIRIM NE KONUŞTU?

YILDIRIM ŞENER'İ DE GÜLDÜRDÜ!

ŞAKAR'DAN AZİZ YILDIRIM'A: SANA MI SORACAĞIZ!

MAZLUM: TRABZON'DAN GÜVENLİK HİZMETİ KARŞILIĞI PARA ALDIM

MAHMUT BOZ: ŞİKE VEYA TEŞVİK TEKLİFİ ALMADIM!

MAHKEME BAŞKANINDAN VEDERSON'A UYARI!


Futbolda şike iddialarına yönelik açılan davada sanık Ümit Karan'ın çapraz sorgusu yapıldı.
 
"ALİ KIRATLI İLE GÖRÜŞMEDİM MAÇTAN ÖNCE"
Mahkemenin üye hakimi, "Antalya-Eskişehir maçından önce Antalya'da Ali Kıratlı geldi mi? Görüştünüz mü?" sorusu üzerine Karan, "Yok görüşmedim" diye yanıt verdi. Mahkeme Başkanı, "Sen, Kıratlı ile yakınsın bu belli. Antalya'ya gelince yüz yüze görüşmedin mi?" diye sorması üzerine Karan, "Maçtan önce kampa giriyoruz. O zaman herkes ile görüşmeye izin verilmiyor" dedi. Mahkeme Başkanı da, "Sen takımda önemli adamsın tabi..." diye konuştu.
 
"İDDİANAMEDEKİ FORMA KELİMESİ PARA ANLAMINDA DEĞİL"
Duruşma savcısının, "Ali Kıratlı ile yaptığınız bir görüşmede 'Abi çocuklar formaları sordu. İddianamede bu formalar, para olarak yorumlanıyor.' Bu konuda ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine sanık Ümit Karan, "Buradaki forma, para değil. O çok yanlış ve ayıp bir şey. Neye göre formayı paraya çeviriyor anlamadım. Küçük takımlar her zaman büyük takımların formalarını ister. Büyük takımda oynayan oyuncular da hediye eder" diye yanıt verdi.
 
MAHKEME BAŞKANI: "ÜMİT ÇOK SEMPATİK"
Davaya müdahil Trabzonspor Kulübü avukatı, "Ümit futbolda böyle değildi, ama burada çok agresif" dedi. Bu sözlere mahkeme başkanı, "Yok ya Ümit Karan çok sempatik" diye karşılık verdi.
 
"BANA BÖYLE BİR TEKLİF İLE GELEBİLİR Mİ ACABA?"
Ali Kıratlı veya İlhan Ekşioğlu'nun kendisine teşvik veya şike teklifinde bulunmadığını belirten Karan, "Ali Ağabey beni çok iyi tanıyor. Bana böyle bir teklifle gelebilir mi acaba? Afedersiniz ama Ali Ağabey de olsa başka biri de olsa yüzüne tükürürüm" dedi.
 
"BELKİ DE FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEMEDİM"
Ümit Karan'ın avukatı Ayhan Sağaroğlu, "Trabzonspor maçında niye önündeki Sezer Öztürk'e pas vermedin?" diye sordu.
 
Bu soruya Ümit Karan, "Orada bireysel olarak, kendim ilerlemek istedim. Belki de Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemedim" yanıtını verdi. Bu sözler üzerine şaşıran mahkeme başkanı, "Böyle şeyler yapabiliyorsun o zaman maçlarda" dedi. Ümit Karan ise, "Ben iyi bir Galatasaraylıyım. Gönlümden Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemem, ama şike de yapmam" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...