Sağlam istifa etti

Bursa'da Sağlam dönemi sona erdi... Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam görevinden istifa etti.

NTV Spor 27.01.2013 - 19:13
Sağlam istifa etti

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda hafta içi Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen, dün de Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-1'lik skorla boyun eğen Bursaspor'da saatlerinde istifa sürprizi yaşandı.
        
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın istifasını, yönetim kuruluna sunduğu öğrenildi.
        
Kulüp yöneticilerinden alınan bilgiye göre akşam yapılan antrenmana çıkmayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetim kuruluyla görüşerek istifa kararını bildirdi.
        
Bu arada, Bursasporlu yöneticilerle Sağlam arasındaki görüşmeler sürüyor.
        
Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından bir grup Bursaspor taraftarı, dün akşam Özlüce Tesisleri'ne gelerek, yönetim, teknik heyet ve futbolculara tepki göstermişti.

Sağlam, yarın Özlüce Tesisleri'nde saat 13.00'te düzenleyeceği basın toplantısıyla istifa kararını medya önünde açıklayacak.

İBB karşısında farklı bir skorla mağlup olan Bursaspor'un, 8 maçlık yenilmezlik serisi sona ermişti. Son 8 haftada 5 beraberlik, 3 galibiyet alan Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu serisini devam ettiremedi. Bursaspor, Ocak ayından bu yana çıktığı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 5 resmi müsabakada 4 mağlubiyet 1 galibiyet aldı. Son 5 karşılaşmada rakip fileleri 6 kez havalandıran yeşil beyazlılar, kalesinde 13 gol gördü.

Sağlam, 2009-2010 sezonunda Bursaspor'a tarihindeki ilk şampiyonluğu yaşatmıştı.

YAZICI: YARIN HOCAMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa kararıyla ilgili ''Bazı sözlü şeyler olmuş,
yarın bu konuyu kendisiyle görüşeceğiz'' dedi.
        
Yazıcı, Sağlam'ın istifasına ilişkin henüz kendisine ulaşmış resmi bir yazı bulunmadığını belirtti.
        
Konuyu yarın kapsamlı bir şekilde ele alacaklarını ifade eden Yazıcı, ''Bazı sözlü şeyler olmuş, yarın bu konuyu kendisiyle görüşeceğiz. Yarın gerekli açıklama yapılır'' diye konuştu.

SAĞLAM BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
İstifa kararı alan Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam'ın yarın öğle saatlerinde basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Kulüp yöneticilerinden alınan bilgiye göre, bu akşam yöneticilere istifa kararını açıklayan Sağlam, yarın Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile görüşecek, daha sonra da basın toplantısı düzenleyecek. Yazıcı ile Sağlam'ın görüşmesi, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşecek.

Bu arada, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 29 Ocak'ta deplasmanda Tabzonspor ile karşılaşacak Bursaspor'un, yarın Trabzon'a gideceği, takımın başında da yardımcı antrenör Mutlu Topçu'nun yer alacağı bildirildi.


 

Sayfa Yükleniyor...