Miami'de ilk finalist Djokovic

Miami Masters tenis turnuvasının ilk yarı final mücadelesinde dünyanın 2 numarası Novak Djokovic ile Mardy Fish karşılaştı. Mücadeleyi 2 sette kazanan Djokovic yenilmezlik serisini 25 maça çıkardı ve adını Miami Masters'ta finale yazdırdı.

NTV Spor 01.04.2011 - 23:54
Miami'de ilk finalist Djokovic

NTV Spor'dan yayınlanan Miami Masters tenis turnuvasının ilk yarı final mücadelesinde dünyanın 2 numarası Novak Djokovic ile Mardy Fish karşılaştı. Mücadeleyi 2 sette kazanan Djokovic yenilmezlik serisini 25 maça çıkardı ve adını Miami Masters'ta finale yazdırdı.

Miami Masters'İn 2007 yılı şampiyonu ve 2009 yılı finalisti Novak Djokovic, Mardy Fish ile karşılaştığı yarı final mücadelesine tutuk başladı. Dünyanın 15 numarası Fish 3. oyunda 2, 5. oyundaysa 1 servis kırma şansı yakaladı. Ancak Birleşik Amerikalı tenisçi bu şansları değerlendiremedi.

Maçın 6. oyunundaysa bu kez servis kırma şansı yakalayan Novak Djokovic oldu. Bu yıl oynadığı tüm maçları kazanan Djokovic, bu oyunda servis kırdı ve setin sonuna kadar da bu avantajını korumayı başardı.

İlk seti 6-3 kazanan Sırp tenisçi 2. sete de iyi başlayan taraf oldu. Henüz açılış oyununda servis kıran dünyanın 2 numarası, kontrolü altında götürdüğü sette 5. Ve 7. oyunlarda da servis kırarak mücadeleden 2 sette galip ayrıldı.

Maç boyunca rakibine sadece 4 oyun veren Djokovic galibiyet serisini 25 maça çıkarırken Miami Masters'ta da 3. Kez finale yükselmiş oldu.

Sayfa Yükleniyor...