"Gruptan ilk sırada çıkarız"

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kaptanı Neslihan Demir Güler, Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası'nda gruptan ilk sırada çıkacağını söyledi.

NTV Spor 10.09.2015 - 15:40
"Gruptan ilk sırada çıkarız"

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Neslihan Demir Güler, 26 Eylül'de başlayacak Avrupa Şampiyonası'nda sakatlığı nedeniyle yer alamayacak. Neslihan sakatlığı ve milli takımla ilgili Burcu Hakyemez Dal'a konuştu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Neslihan Demir Güler, 26 Eylül'de başlayacak Avrupa Şampiyonası ve sakatlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu turnuvada yer almayacak olmasının kendi kararı olmadığını dile getiren Neslihan, çok uzun ve yorucu bir yıl olacağı için ortak bir kararla bu turnuvada forma giymeyeceğini söyledi.

Avrupa Şampiyonası'nda milli takımın şansının çok yüksek olduğunu dile getiren tecrübeli voleybolcu, takımın gruptan ilk sırada çıkacağına inandığını söyledi. Bu avantajı yakalamaları halinde çaprazda Avrupa'nın önde gelen takımlarıyla karşılaşmayacaklarına dikkat çeken Neslihan, takımın önemli işler yapabileceğini belirtti. 

Sayfa Yükleniyor...