Galatasaray'a Wild Card CEV'inci!

Avrupa Voleybol Konfederasyonu CEV tarafından "Wild Card" verilerek 2012/2013 sezonu için Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne alınan Galatasaray'da büyük mutluluk yaşanıyor.

NTV Spor 22.05.2012 - 12:05
Galatasaray'a Wild Card CEV'inci!

Galatasaray Sportif Direktörü Orkun Darnel, ''Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağımız için çok heyecanlıyız. Fenerbahçe Universal'in neden tercih edilmediğiyle ilgili hiçbir fikrim yok'' dedi.

Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Orkun Darnel, kendilerinin Türkiye'den 4. takım olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için başvuru yaptıklarını, ancak Fenerbahçe Universal'e tanınmayan ''wild card'' hakkının kendilerine verildiğini söyledi. Darnel, ''Biz zaten takımımızı Şampiyonlar Ligi seviyesinde kuruyorduk. Bitirmek üzere olduğumuz iki önemli transferimiz var. Belki bir iki hamle daha yapabiliriz. Transferlerimiz açıklandığında zaten herkes takımımızın seviyesini görür'' diye konuştu.

''TAKIM OLARAK ÇOK HEYECANLIYIZ''
Orkun Darnel, Galatasaray Bayan Voleybol Takımı'nın tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılacağının altını çizerek, ''Şampiyonlar Ligi gerçekten çok keyifli, üst düzey bir organizasyon. Takım olarak hepimiz bunun heyecanını yaşıyoruz. Bu organizasyonda yer alacağımız için çok heyecanlıyız'' dedi.

"FENERBAHÇE İLE İYİ İLİŞKİLERİMİZ VAR"
Şampiyonlar Ligi'ne son şampiyon Fenerbahçe Universal'in alınmayıp, Galatasaray'ın alınması nedeniyle iki kulübün karşı karşıya getirilmeye çalışıldığına da değinen Orkun Darnel, ''Bir kutuplaşma yaratılmaya çalışılıyor. Biz Türkiye'den 4. takım olabilmek için başvurumuzu yaptık. CEV ise Türkiye'ye yine 3 takım hakkı tanıdı ve bize ''wild card'' verdi. Fenerbahçe Universal'in neden tercih edilmediğiyle ilgili hiçbir fikrim yok. Özellikle voleybolda bizim Fenerbahçe ile iyi ilişkilerimiz var'' şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...