
Büyükler ve Gençler Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası yarın İzmir'de Halkapınar Spor Salonu'nda başlıyor.
Büyükler ve Gençler Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası yarın İzmir'de başlayacak.
Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Halkapınar Spor Salonu'nda 2 gün sürecek şampiyonaya 6 ilden, 43 sporcunun katılacağını kaydetti.
Organizasyonun gerçekleştirilmesi için kendilerine her türlü desteği veren İzmir Valisi Cahit Kıraç ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Metin Kaplan'a teşekkür eden Çelen, İzmirlileri bu güzel organizasyona, sporcuları desteklemeye davet ettiğini bildirdi.
İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan da, İzmir'in her türlü organizasyona ev sahipliği yapacak deneyime ve tecrübeye sahip olduğunu belirterek, ''İzmir'de böyle önemli Türkiye Şampiyonaları ve uluslararası organizasyonları düzenlemeye her zaman talibiz. İzmir spor kültürü oturmuş bir il. Tüm İzmirlileri haftasonu birbirinden renkli, güzel, mücadeleli ve çekişmeli yarışmaların olacağı Türkiye Şampiyonası'na davet ediyorum'' ifadelerini kullandı.