Alternatif Anneler Günü Mesajları | 12 Mayıs Anneler Günü ile ilgili güzel sözler ( Anneler Günü kutlu olsun temalı mesajlar)

Anneler Günü mesajları ve sözleriyle bu anlamlı güne vurgu yapmak isteyenler araştırmalarını sürdürüyor. 12 Mayıs Pazar günü dünyada ve Türkiye’de Anneler Günü evrensel olarak kutlanıyor. Eş, abla, hala, teyze, kız kardeş ve kayınvalidesinin Anneler Günü’nü kutlamak isteyenler ise kullanabilecekleri alternatif mesajları tercih ediyor. Bizde bu özel güne dikkat çeken Anneler Günü mesajlarını derledik. Anlamlı, duygulu, içten ve samimi Anneler Günü mesajları yoğun ilgi görüyor. İşte, Anneler Günü mesajları ve güzel sözler…

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 14:19
Son Güncelleme: 12.05.2024 - 14:19
Alternatif Anneler Günü Mesajları | 12 Mayıs Anneler Günü ile ilgili güzel sözler ( Anneler Günü kutlu olsun temalı mesajlar)

Yılda bir kez olan Anneler Günü’nü atlamak istemeyenler, hazırlıklarını yapıyor. Anneler Günü mesajları bu sebeple sıkça tercih ediliyor. Anneleriyle birlikte yakın çevresinde annelik hissi yaşayanları tebrik etmek isteyenler ise yeni ve alternatif Anneler Günü sözlerini tercih ediyor. Anneler Günü mesajlarıyla sevdiklerine minnettarlığını gösterecekler, uzun, kısa, yeni ve farklı mesajlara yöneldi. Bizde annelerin yanı sıra eş, abla, kardeş, hala, teyze, kayınvalidelerin bu özel gününü kutlayabileceğiniz anlamlı mesajları hazırladık. İşte, Anneler Gününüz kutlu olsun temalı mesajlar ve sözler…

VE SÖZLERİ 2024

“Her ağladığımda gözyaşlarımı dindiren, bana umut aşılayan gül yüzlü annem. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.”

“Her türlü acının tek ilacı benim için senin sonsuz sevgindir annem. Seni çok özledim en kısa sürede yanın olacağım. Anneler günün kutlu olsun.”

“Gökyüzündeki tek ışık sensin benim için, günlerim, gecelerim seninle gözlerinle aydınlanır. İyi ki varsın birtanecik annem. Hep mutlu olacağın güzel günlere.”

Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.



Canım eşim, senin annelik yolculuğundaki gücün ve sevgin beni her zaman etkiliyor. Çocuğumuza/çocuklarımıza verdiğin sevgi, beni derinden mutlu ediyor. Anneler Günün kutlu olsun, sen harika bir annesin ve sana minnettarım!

Sevgili eşim… Senin varlığın; ailemizin gücü, sevgi kaynağı ve rehberi. Çocuklarımız sağlıklı bireyler olmayı en çok sana borçlu. Çünkü onları her zaman koşulsuz sevdin ve hep yanlarında oldun. Anneler Günün kutlu olsun, dünyanın en iyi annesi!

Canım eşim… Bugün ilk Anneler Günün… Dünyada gördüğüm en güzel, en sevecen, en tatlı ve en komik annenin Anneler Günü kutlu olsun!

Seninle geçirdiğim her an, senin ne kadar özel bir eş ve anne olduğunu hatırlatıyor... Senin sevgin her şeyi daha güzel kılıyor. Anneler günün kutlu olsun sevgilim!

Evimizin kraliçesi, başımızın tacı, biricik annemiz. Hayatımızı güzelleştirdiğin için teşekkürler. Anneler Günün kutlu olsun bir tanem.



Dün, bugün ve yarın... Daima seni sevdim, hep seveceğim sevgili teyzem. Yaptığın her şey için çok ama çok teşekkür ederim. Anneler günün kutlu olsun…

Aramıza uzak mesafeler girse bile kalbim daima seninle canım teyzeciğim. Benim için yaptıklarını asla unutmadığımı bilmeni isterim. Anneler Günün kutlu olsun.

Sen gülünce çevrendeki herkesin mutlu olduğunu çocukluğumdan beridir bilirim. O yüzden sen hep gül... O muhteşem gülümsemen hiçbir zaman noksan olmasın teyzem. Anneler Günün kutlu olsun.

Sana her baktığımda canım annemi hatırlıyorum ve mutlu oluyorum. Bana muhteşem bir annelik ettin ve bunun için çok minnettarım. Anneler Günün kutlu olsun.



Seni müthiş bir anneye dönüştüren şey, seni en iyi abla yapan şey ile tam olarak aynı. Anneler Günün kutlu olsun!

Sen sadece bir abla değilsin. Sen bir annesin. Sen kendi sorumlulukları ve deneyimleri olan bir kadınsın. Benim hayatımda olduğun gibi kendi çocuklarının ve ailenin de hayatlarında büyük bir etkin var. Anneler Günün kutlu olsun dünyanın en güzel ablası!

Zaman ne çabuk uçup gitti. Dün benim üzerime titriyorken ve gözlerin annem gibi her an üzerimdeyken, şimdi kendi çocuklarının üzerine titriyorsun. Seni çok seviyorum, Anneler Günün kutlu olsun!

Bugüne kadar gördüğüm en güzel anne olduğun için teşekkür ederim! Anneler Günün kutlu olsun!

KAYINVALİDEYE ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Bana ikinci bir anne olduğunuz için size ne kadar teşekkür etsem az. Sizin gibi güzel bir insanı tanımak benim için büyük bir şans. Sizin sevgi dolu kalbiniz, anlayışınız ve sabrınızla hepimize ilham veriyorsunuz. Anneler Gününüz kutlu olsun!

Beni evladınızdan ayırmadığınız, bana her zaman destek olduğunuz ve sevginizi bizden esirgemediğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız, Anneler Gününüz kutlu olsun.

Kayınvalidelerin en güzeli, en pamuk kalplisi, en seveceni… Evlendiğim günden bu yana ikinci bir annenin varlığını bana her an hissettirdin. Senin kızın olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Anneler Günün kutlu olsun.

Canım annem, Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Benim için bir kaynanadan çok daha fazlasısınız; sevginiz ve anlayışınızla hayatımı zenginleştiriyorsunuz. Annem olduğun için minnettarım, sevgiler!

Anneler Günü'nü kutlarken size olan sevgimi ve minnettarlığımı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Sevgi dolu kalbinle ailemize neşe katmaya devam edin... İyi ki varsınız!

Sayfa Yükleniyor...