Yukarı Çık

Fenerbahçe'nin yeni transferi Archie Brown'dan ayağının tozuyla olay itiraf: "Milan'a gitmeye hazırdım ama..."

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Archie Brown, İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertlilerin kısa süre içerisinde transferini açıklamaya hazırlandığı futbolcu, Fenerbahçe'yi seçme nedenini anlattı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Archie Brown'dan ayağının tozuyla olay itiraf: "Milan'a gitmeye hazırdım ama..." - 1
AP

Gent forması giyen Archie Brown, Milan ve Fenerbahçe arasındaki tercihini sarı-lacivertlilerden yana kullandı. İngiliz futbolcu, Fenerbahçe'yi seçerek İstanbul'a geldi.

 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Archie Brown'dan ayağının tozuyla olay itiraf: "Milan'a gitmeye hazırdım ama..." - 2
AP

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Fenerbahçe, Archie Brown'un bonservisi için 8 milyon euro ödedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Archie Brown'dan ayağının tozuyla olay itiraf: "Milan'a gitmeye hazırdım ama..." - 3
DHA

Sarı-lacivertlilere kısa süre içerisinde imza atacak futbolcu, neden Milan'ı değil de Fenerbahçe'yi seçtiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Archie Brown'dan ayağının tozuyla olay itiraf: "Milan'a gitmeye hazırdım ama..." - 3
DHA

Romano'ya konuşan Brown, "Milan ile anlaşmam aslında neredeyse tamamlanmıştı. Gitmeye hazırdım. Ama sonra gece saatlerinde Fenerbahçe başkanından bir telefon aldım. Her şey o anda değişti. Gösterdiği tutku, vizyonu… kararı netleştirdi. Fenerbahçe’ye gelmem gerektiğini biliyordum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Archie Brown'dan ayağının tozuyla olay itiraf: "Milan'a gitmeye hazırdım ama..." - 4
AP

TRT Spor'da yer alan haberde ise Archie Brown'un yakın çevresine, “Jose Mourinho ilk kez yılın başında beni aradı, yeni sezon için planlarını anlattı. Uygun şartlar oluşursa benimle çalışmak istediğini söyledi. Fenerbahçe’yi seçmemde büyük rol oynadı. Nasıl reddedebilirdim?” dediği belirtildi.