"Ben onu affettim!"

Galatasaraylı Semih Kaya, şampiyonluk kutlaması sonrası NTV Spor Muhabiri Evren Göz'e konuştu. Semih'in aklında Dortmund maçı sonrası bir taraftarın kendisine Twitter'da ettiği beddua vardı...

NTV Spor 31.05.2015 - 23:27
"Ben onu affettim!"

Semih Kaya, Dortmund maçında kendi kalesine gol atmış, sarı kırmızılı bir taraftarın buna tepkisi ölçüsüz olmuştu. Taraftar, Twitter'dan Semih Kaya'ya "Keşke o gözüne mangaldan alev kaçtığı gün kör olsaydın da Galatasarayım kurtulsaydı senden. Aldığın para haram zıkkım olsun" diye yazmıştı.

Semih ise bu çirkin sözlere "Eyvallah kardeşim" diye yanıt vermişti.

Başarılı savunma oyuncusu, şampiyonluk kutlaması sonrası NTV Spor'a yaptığı açıklamada o günü hatırlattı.

"Kendi kaleme gol atmışımdır, istemeyerek yapmışımdır, maç içinde böyle şeyler oluyor. Eğer maçta yaptığım bir hareket böyle bir beddua gerektiriyorsa, bundan sonra daha fazla dikkat ederiz, yapmamaya çalışırız" diyen Semih, o bedduayı eden kişiyi affettiğini söyledi.

"Ben o arkadaşı affettim, ettiği bedduaya da 'eyvallah' diyorum ama ileride onun da çocuğu olabilir, onun da çocuğuna beddua edebilirler Allah korusun" ifadelerini kullanan Semih, diğer eleştirilere de sitem etti.
 
"Eminim ki beni sosyal medyada ya da programlarda eleştiren Galatasaraylılar şu an inanılmaz mutlu" diyen Semih, şimdi kendisini dinlediklerinde hak vereceklerine inandığını belirtti. Sözlerini "Canları sağolsun. Eleştirecekler, övecekler; göğe yükseltecekler yerin dibine sokacaklar" diyen Semih, futbolcular için bunun normal olduğunu vurguladı.

Semih, şampiyonluğun kilit ismi olarak da Muslera'yı gösterdi.
 

Sayfa Yükleniyor...