Kupanın sürprizi kazandı!

Bu yorumu yazarken saat gece 2'yı 16 dakika geçiyor. Yunanistan'ın oyun planı, oyun düzeni ve sistemi uyku problemi çeken insanlar için ideal. 15 dakikada gözlerinizi kapatıp tatlı rüyalara dalabilirsiniz.

NTV Spor 30 Haz 2014
Kupanın sürprizi kazandı!

1- Bu yorumu yazarken saat gece 2'yı 16 dakika geçiyor. Yunanistan'ın oyun planı, oyun düzeni ve sistemi uyku problemi çeken insanlar için ideal. 15 dakikada gözlerinizi kapatıp tatlı rüyalara dalabilirsiniz.

2- 37 yaşındaki Karagounis 120 dakika bu oyunu nasıl sürdürdü hala düşünüyorum.

3- Oscar Duarte kırmızı kart görmese, Yunanistan sabaha kadar Kosta Rika'ya gol atamazdı.

4- Tunuvanın başından beri izlediğim kaleci Navas çok büyük bir kaleci. La Liga'dan Levante'den yakından tanıdığım ve çok maçı anlattığım Navas, önemli bir takıma transfer olabilir. Şu ana kadar turnuvanın en iyi kalecisi.

5- Yunanistan Gekas, Mitroglou, Samaras bütün forvetlerini oyunda tuttu. Kanatlardan Lazaros ve Holebas ile çok geldi ama vites yükseltmeyi başaramayan bir takım olduğu için gole ulaşamadı.

6- Açıkça şunu söyleyeyim: Kosta Rika kesinlikle elenmeyi hak etmemişti. Futbol adaletsiz bir oyun derler, bu doğrudur ama bu gece adalet yerini buldu.

7- Yunanistan bu oyun mantığını sürdürmeye devam ederse büyük başarılar kazanamaz. Bu oyun düzeninin modası geçeli yıllar oldu.