Kelime bitti

Sahaya bir dolu malzeme atıldı, Bülent Yıldırım yine de maçı tatil etmeyip Diego’yu korner kullanmaya yolladı. Sonuç olarak

NTV Spor 25 Nis 2016
Kelime bitti

Sahaya bir dolu malzeme atıldı, Bülent Yıldırım yine de maçı tatil etmeyip Diego'yu korner kullanmaya yolladı. Sonuç olarak maçı sahaya giren holiganlar, hakeme saldıranlar tatil etti.

Maç 27. dakikada Volkan'ın attığı 2. golle bitti. Sanki dakika 89'du ve fark 5-0'dı. Herkes durdu. Enine paslardan başka bir şey kalmadı. Pereira'nın oyuncularını sürekli kontrole, topa basmaya davet eden uyarılarıyla Fenerbahçe topyekun topun arkasına geçti. Trabzonspor'un belli bir oyunu zaten yoktu. Oyun durdu.

RIEKERINK'E ÖZENDİ
Aslında öncesinde de anormal bir tempo vardı diyemeyiz. Hami Mandıralı'nın toptan hücum 11'inde sağ bekte Salih vardı. Muhtemelen Rierkerink'den feyz almıştı... Semih'i Volkan'ın karşısına dikmesinden... Ancak o maçta Fenerbahçe'nin skor bulamayışı bu hamleden değil, kendi beceriksizliğindendi. Arkadan Hasan Ali de bindirince Salih'in oyun dağarcığı hiç yetmedi. Arka arkaya yürüyerek ceza sahasının içine girdiler.

TRABZON'UN SAĞ ÇÖKTÜ
Nani başroldeydi. Bir asist bir de Hasan Ali'nin asistinin pasını vererek. Volkan ve Alper çok rahat goller buldular. Sağ kanat çöktü. Sonra Pereira'nın kontrol planı geldi. Alper, Volkan ve Nani'yle bunu yapmak çok kolay değildi. Ancak Trabzonspor'un da hiçbir organizasyonu yoktu. Fenerbahçe'nin duvarını geçmeye yetmeye yaklaşmadı dahi. Yine de Bülent Yıldırım'ın Hasan Ali'nin net penaltısını ıskalamasını unutmamalı. Tek girişim bu pozisyona yol açan Özer'in şutuydu.

FENERBAHÇE FRENE BASTI
İkinci yarıda Bosingwa'nın sağ bek performansı Salih'inkinden çok daha kötüydü demek yanlış olmaz. Peki bu sağ bek çaresizliği içinde bu kadar hücum ağırlıklı bir takımla çıkmak mantıklı mıydı diye sorarsanız, Fenerbahçe'nin 4-0'dan sonra bariz bir şekilde frene bastığını söylemek mümkün. Daha farklı bir sonucun tribünlere geçeceğinden endişe ettiler sanırım. Ancak bu çaba da yetmedi.

YILDIRIM, TATİL ETMEDİ!  
Kale arkasında önce file ve onu tutan direk yıkıldı sonra sahaya bir dolu malzeme atıldı. Bülent Yıldırım yine maçı tatil edemedi. Dünyanın malı sahaya yağarken Diego'yu kornere yolladı. Sonuç olarak maçı sahaya giren holiganlar, hakeme saldıranlar tatil etti. Hakem sadece onlara uydu. Bende de kelime bitti.

Fanatik Gazetesi'nden alınmıştır.