ALACAKARANLIK KUPASI!

Böyle sezona böyle tören! Türk futbol tarihinin en acayip sezonu, Türk futbol tarihinin en acayip kupa töreni ile sona erdi... Galatasaray, şampiyonluk kupasını çıkan olaylar ve bitmek bilmeyen tartışmaların ardından 2 saat gecikmeyle de olsa istediği yerde, sahada aldı! Ama alacakaranlıkta!

NTV Spor 12.05.2012 - 22:32
ALACAKARANLIK KUPASI!

İLGİLİ HABERLER
ASIL KUTLAMA TT ARENA'DA!
TERİM: "GURUR DUYULACAK BİR TAKIM"
KOCAMAN: "BU YARA BİR8AZ DAHA AĞIR"
"FENERBAHÇE İÇİN ÜZÜLÜYORUM"
AYHAN AKMAN VEDA ETTİ
EBOUE: "SAVAŞTIK VE KAZANDIK"
NECATİ: "HAK ETTİK"
SABRİ: "ŞAMPİYONLUK HAKKIMIZDI"
F.BAHÇE ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİ AMA...
ŞAMPİYONLUĞU EZELİ RAKİBİNE KAPTIRDI
AYSAL İLK YILINDA ŞAMPİYON OLDU!
GALATASARAY.ORG: İKİ KERE ŞAMPİYON
TERİM YİNE TARİHE GEÇTİ!
 
 
Şampiyonluk derbisinin ardından kupa töreni gecikmeli olarak gerçekleştirildi.
 

Maçın bitiş düdüğünün ardından tribünlerde çıkan olaylar sahaya yansıdı. Çok sayıda taraftar sahaya girdi. Polis olaylara biber gazı kullarak müdahale etti. Güvenlik güçleri, taraftarları yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan dışarı çıkarmayı başardı.

Sarı kırmızılı takım ve teknik heyet soyunma odasında töreni beklemeye geçti. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Yıldırım Demirören başkanlığında statta toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından TFF Yönetim Kurulu, kupayı ve oyuncuların madalyalarını soyunma odasında vermek istedi.

Ancak bu istek sarı kırmızılı takım tarafından kabul görmedi. Sarı kırmızılılar, kupayı sahada almak istediklerini ve tören yapılmadan stattan ayrılmayacağını açıkladı.

Galatasaray Yönetimi, kupa töreninin yapılabilmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Önce Yönetici Abdürrahim Albayrak, ardından Başkan Ünal Aysal, Başbakan Erdoğan'ın araya girmesiyle ödül töreninin statta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ve sarı kırmızılılar, tarihindeki 18. şampiyonluk kupasını gecikmenin ardından Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törenle TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı.

Sayfa Yükleniyor...