Yukarı Çık

Ronaldo yeni hotelini hizmete açtı

Cristiano Ronaldo futbolun yanında son derece başarılı bir kariyer yönetimi sürdürüyor.

Ronaldo yeni hotelini hizmete açtı - 1

Cristiano Ronaldo, futbol topuyla kazandığı ünü saha dışında parlatmaya devam ediyor. Hotel yatırımını genişleten Portezkizli yıldız, yeni işletmesini ABD'de açtı.

Ronaldo yeni hotelini hizmete açtı - 2

Ronaldo Madeira, Lizbon ve Madrid'deki otellerinden sonra şimdi 'Pestana CR7' hotelini New York Times Meydanı'nda hizmete sunuyor.

Ronaldo yeni hotelini hizmete açtı - 3

Avrupa dışındaki ilk şubesinin açılışını sosyal medya hesaplarından paylaşan 36 yaşındaki yıldız, "Sizi New York'taki yeni hotelim Pestana CR7 Times Square ile tanıştırmak için ne büyülü bir tarih, 07.07. Şimdi rezervasyon yapın ve şehirdeki en iyi lokasyondaki en havalı yeni oteli keşfedin!" notunu düştü.

Ronaldo yeni hotelini hizmete açtı - 4

Hotelin web sitesine göre, Pestana CR7 Times Square'da bir gece 91 ABD Dolar'ı (77 Euro) karşılığında rezerve edilebiliyor. Diğer odalar gecelik yaklaşık 140 Euro.

Ronaldo yeni hotelini hizmete açtı - 5

Uyumayan şehir New York'ta bulunan hotel, 24 saat resepsiyon hizmeti sunuyor ve otelin lobi alanı Cristiano Ronaldo fotoğraflarıyla dolu.

Ronaldo yeni hotelini hizmete açtı - 6
Hotelde spor salonu, otopark ve iş toplantıları ve etkinlikler için özel odalar mevcut.
Ronaldo yeni hotelini hizmete açtı - 7

36 yaşındaki Ronaldo'nun kendi adı altında yürüttüğü marka imparatorluğunda hotellerin yanında parfüm, gözlük, iç çamaşırı, spor salonu, mobil uygulama, ayakkabı ve battaniye gibi yatırımlar yer alıyor.

Ronaldo yeni hotelini hizmete açtı - 8
Ronaldo ayrıca dünyanın en ünlü markaları arasında yer alan Nike, Bugatti, TAG Heuer ve Clear Men ile iş birliği yürütüyor.