19 Mayıs Mesajları - 2024 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajları ve sözleri | Uzun, kısa, anlamlı, farklı Atatürk ile ilgili sözler

19 Mayıs mesajları ve Atatürk ile ilgili güzel sözler, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yoğun ilgi görüyor. Resimli, uzun, kısa, yeni, farklı, en güzel ve anlamlı sözleri tercih edenler, sosyal medyada paylaşımlarıyla bugünün anlamına vurgu yapacak. Türk milletinin bağımsızlığa olan düşkünlüğünün sembolü olan Kurtuluş Savaşı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkmasıyla başladı. Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu özel gün bu yıl Pazar gününe denk geliyor. Yurt genelinde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen tören, konser ve etkinliklerle anılacak. Bizde sizler için anlamlı ve en güzel 19 Mayıs mesajlarını derledik. İşte, 19 Mayıs Atatürk’ü, Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajları…. (19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun)

Haber Merkezi - NTV Spor 18.05.2024 - 23:12
Son Güncelleme: 18.05.2024 - 23:19
19 Mayıs Mesajları - 2024 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajları ve sözleri | Uzun, kısa, anlamlı, farklı Atatürk ile ilgili sözler

Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs, bayram sevinciyle yurt genelinde kutlanacak. Bu heyecan ve güzel duygulara ortak olmak isteyenler ise Facebook, Instagram, Twitter (X) ve WhatsApp aracılığıyla paylaşabileceği güzel ve anlamlı sözleri araştırmaya başladı. Gazi Mustafa Kemal, bu anlamlı güne ilişkin birçok açıklamasında ulusal egemenliğe vurgu yaparken Türk gençlerinin önemini dile getiriyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çoşkusunu sevdiklerinden uzakta kutlayacaklar ise gönderebilecekleri alternatif mesajları araştırıyor. Bizde 7’den 70’e herkesin kullanabileceği 19 Mayıs çoşkusunu aktaran sözleri bir araya getirdik. İşte, 19 Mayıs mesajları ve Atatürk’ü anma sözleri…

19 MAYIS KUTLAMA MESAJLARI

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızın 105. yılı kutlu olsun.

Yüz beşinci yılını kutlayacağımız bu 19 Mayıs’ta Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyoruz. Bayramımız kutlu olsun

Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Milli hedefler, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil, bütün milletin arzularının, emellerinin birleşmesinden ibarettir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 105.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez. 105 yıl önce bunu tüm dünyaya ispatlamıştır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Ulu Önder, Türk gençliğine güvencini her fırsatta dile getirmiş ve kurduğu bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiştir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

ATATÜRK’ÜN TÜRK GENÇLİĞİ İLE İLGİLİ SÖZLERİ

"Sizler, yeni Türkiye’nin geç evlatları, yorulsanız da beni izleyeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği amaca, bizim yüksek ülkümüze durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

"Gençler! Cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

Gençliği yetiştiriniz. Onlara bilim ve kültürün olumlu fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Özgür fikirler uygulamaya geçtiği zaman, Türk milleti yükselecektir

"Rica ile, merhamet dilenmekle bir millet ve devletin şeref ve istiklali kurtarılmaz. Türk milleti, gelecek nesiller için bunu unutmamalıdır. 19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür."

. “Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.”

Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.

ATATÜRK’Ü ANMA MESAJLARI (ALTERNATİF)

Geleceğin teminatı gençler olarak, Atatürk’ün açtığı yolda, ileriye dönük adımlar atmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs Bayramımız kutlu olsun!

Atatürk’ün ideallerini yaşatmaya ve yükseltmeye devam edeceğiz. Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!

Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere armağan eden, ebediyete intikal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz. 19 Mayıs Bayramımız kutlu olsun!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. 19 Mayıs kutlu olsun!

19 Mаyıs’ın 105. yılındа bаştа Gаzi Mustаfа Kemаl Atаtürk olmаk üzere tüm gаzi ve şehitlerimizi sаygı ve minnetle аnıyoruz. 19 Mаyıs Atаtürk’ü Anmа, Gençlik ve Spor Bаyrаmımız kutlu olsun.

Vаtаnımız için cаnlаrını fеdа еdеn аziz şеhitlеri rаhmеt, minnеt vе sаygıylа аnıyoruz. 19 Mаyıs Atаtürk’ü Anmа Gеnçlik vе Spor Bаyrаmınız kutlu olsun.

Şanlı Bayrağımızın bağımsız bir şеkildе dalgalanması için 105 yıl öncе özgürlük mücadеlеsini başlatan, Gazi Mustafa Kеmal Atatürk vе tüm kahramanlarımıza minnеttarız. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gеnçlik vе Spor Bayramımız kutlu olsun.

Bandırma adındaki еski bir vapurla İstanbul’dan Samsun’a bir еkiplе çıktı yola kutlu kumandan. Öylе bir gеnеral ki umut oldu, cеsarеt oldu. 19 Mayıs kutlu olsun.

ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJLARI (KISA)

Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a ayak bastığı gün, bağımsızlık meşalesini yakmış, esarete boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya ispatlamıştır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Gençliğinde dik duranın ihtiyarlığında beli bükülmez. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Türk Milleti’nin büyük önderi Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar diliyorum.

19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun. Ruhun şad olsun Atam.

“Hаyаtı vе özgürlüğü için ölümü gözе аlаn bir millеt аslа yеnilmеz.” 19 Mаyıs Atаtürk’ü Anmа, Gеnçlik vе Spor Bаyrаmı’mız kutlu olsun.

Sayfa Yükleniyor...