MSB 1.829 işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? MSB işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı

MSB işçi alımı kura sonuçları için yapılacak son dakika açıklaması bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı 1.829 işçi alımı kuraları bugün gerçekleştirildi. İşçi alımı sonuçları isim listesi şeklinde duyurulacak. Toplam kontenjanın 4 katı kadar yedek ve asıl aday belirlenecek. Marangoz, baskı operatörü, kaloriferci, elektrikçi, otomotiv boya ustası, terzi, bakım onarım işçisi, şoför gibi kadrolara başvuru yapan adaylar sonuçlara dikkat kesildi. MSB işçi alımı sonuçlarının duyurulması ile birlikte sınava girecek adaylar belli olacak. Sözlü ve uygulamalı sınavlarda 70 puanın altındaki adaylar başarısız sayılacak. Peki MSB 1.829 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? İşte, MSB 1.829 işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 17:45
Son Güncelleme: 16.05.2024 - 17:45
MSB 1.829 işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? MSB işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı

MSB kura sonuçlarının açıklanmasıyla birlkte sözlü ve uygulamalı sınavlara katılacak adaylar belli olacak. Asıl olarak belirlenen adayların başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilmesi durumunda yedek adaylar davet edilecek. Alımı gerçekleştirilecek işçiler Kara kuvvetleri Komutanlığı, Tersaneler Genel Müdürlüğü , Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve çeşitli ihtiyaç yerlerinde görevlendirilecek. Başvurular 29 Nisan’da tamamlanırken kura çekimi bugün gerçekleştirildi. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar isim listesi şeklinde duyurulacak. Peki MSB 1829 işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, sonuçlara ilişkin bilgiler…

MSB KURA ÇEKİMİ BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

tarafından yayınlanan kılavuzda kura çekiminin 16 Mayıs Perşembe günü yapılacağı bilgisi paylaşılmıştı.

Noter huzurunda yapılan kura çekimi bugün saat 10.00’da başladı. Kura çekimi canlı olarak yayınlanmıyor.

MSB 1.829 İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı sonuçları henüz erişime açılmadı. Toplam ilan edilen kontenjanın 4 katı kadar yedek ve asıl aday kura çekimine göre belirleniyor.

İşçi alımı sonuçları internet üzerinden adayların erişimine açılacak. Adaylara basılı veya mail yoluyla herhangi bir bilgilendirme yapılmayacak.

MSB ASIL VE YEDEK ADAY İŞÇİ ALIMI SONUCU SORGULAMA EKRANI

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı sonuçları msb.gov.tr adresinden açıklanacak. Asıl ve yedek aday duyurusu geldikten sonra adaylar sonuçları isim listesi şeklinde görüntüleyebilecek.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayınlanacak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adaların başvuruları sonlandırılacak.

MSB İŞÇİ ALIMI SINAVLARI NASIL YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı sınavları sözlü ve uygulamalı olarak gerçekleştirilecek. Milli Savunma Bakanlığı sözlü sınavlarında adaylar 100 puan üzerinden değerlendirilecek 70 puanın altındaki adaylar başarısız sayılacak. Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası puanı bu puan üzerinden tespit edilecek.

Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan)
yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan kılavuzda elektronik teknisyeni, iş makineleri operatörü, kaynakçı, frezeci, inşaat ustası, çiftçi, matbaa teknisyeni, sıhhi tesisatçı, marangoz, ofset baskı operatörü, kaloriferci, elektrikçi, kaynak teknisyeni, otomotiv boya ustası, terzi, motor imalat ve bakım onarım işçisi, jeneratör tamircisi, şoför, fırın işçisi gibi kadrolara alım yapılacağını duyurdu.

Sayfa Yükleniyor...