YENİ 23 Nisan Mesajları 2024 | Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun: Uzun, kısa, farklı 23 Nisan Mesajları ve sözleri (Atatürk’ün 23 Nisan ile ilgili sözleri)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajları ve sözleri yoğun ilgi görüyor. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayramı çoşkuyla kutlamak isteyenler 23 Nisan mesajlarını tercih ediyor. Bu anlamlı güne vurgu yapacaklar, yeni, farklı, anlamlı ve güzel 23 Nisan sözlerini araştırıyor. Geleceğin teminatı olan çocuklarla özdeşleşen bayram ile ilgili sözler sosyal medyada paylaşılıyor. Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve egemenliğin ilan edildiği tarih 1924 yılından itibaren bayram olarak kutlanıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk geleceği çocuklarda görerek Türk milletinin mücadele ve azmini simgelerken aynı zamanda bu özel günü çocuklara armağan etmiştir. Bizde sizler için farklı, yeni, en güzel ve anlamı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajlarını derledik…

Haber Merkezi - NTV Spor 23.04.2024 - 12:29
Son Güncelleme: 23.04.2024 - 12:29
YENİ 23 Nisan Mesajları 2024 | Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun: Uzun, kısa, farklı 23 Nisan Mesajları ve sözleri (Atatürk’ün 23 Nisan ile ilgili sözleri)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajları özellikle sosyal medyada sıkça paylaşılmaya başlandı. Türk Milleti adına gurur ve birlik duygusunun ön planda olacağı bugünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk unutulmayacak. 23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve egemenliğin ilan edildiği bu tarih her yıl aynı çoşkuyla kutlanıyor. 23 Nisan tarihi bu yıl Salı gününe denk gelirken Türkiye’nin dört bir yanında etkinlinliker, konserler ve festivaller düzenleniyor. Bu heyecana sevdiklerini de dahil etmek isteyenler ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajlarını tercih ediyor. Uzun, kısa, duygulu ve resimli 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı mesajları ise en fazla kullanılanardan olurken Atatürk’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili sözleri araştırılıyor. İşte, çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı ile ilgili sözler….

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJLARI

"Çocuklarımızın mutluluğu, ülkemizin geleceği demektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, çocuklarımızın her zaman güvenli, sağlıklı ve mutlu olmalarını diliyorum."

"Bugün, Türk Milleti'nin egemenliğini ilân ettiği, demokrasinin ve özgürlüğün temelinin atıldığı büyük bir günü kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

“Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun…”

"Çocuklarımızın sevinciyle dolu bir dünya dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum!"

23 Nisan, çocukların seslerinin duyulduğu, haklarının korunduğu ve geleceğe olan umutlarının taze tutulduğu bir günün simgesidir. Çocuklarımıza sevgi ve saygıyla yaklaşalım.

“23 Nisan, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın çocuklarına adanmış bir bayramdır. Bugün, çocukların eşitlik, adalet ve özgürlük içinde büyüdüğü bir dünya için çalışmaya ve çaba göstermeye devam etmeliyiz. Çocuk bayramımız kutlu olsun…”

“23 Nisan ruhuyla, milli birlik ve beraberliğimizi daima koruyacağımıza ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyoruz.”

Gаzi Mustаfа Kemаl Atаtürk’ün çocuklаrımızа аrmаğаn ettiği, 23 Nisаn 23 Nisan Sözleri Ulusаl Egemenlik ve Çocuk Bаyrаmı çocuklаrımızа kutlu olsun.

İnаnın inаnın çocuklаr güzel günler göreceğiz güneşli günler motorlаrı mаviliklere süreceğiz güzel günler göreceğiz güneşli günler 23 Nisаn ulusаl egemenlik ve çocuk bаyrаmınız kutlu olsun.

ATATÜRK’ÜN 23 NİSAN İLE İLGİLİ SÖZLERİ

“Küçük hanımlar, Küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” (Mustafa Kemal Atatürk)

“Hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve çöküş vardır. Her ilerleyişin ve kurtuluşun anası hürriyettir.” (Mustafa Kemal Atatürk)

“Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz.” (Mustafa Kemal Atatürk)

"Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır." (Mustafa Kemal Atatürk)

"Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız." (Mustafa Kemal Atatürk)

FARKLI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJLARI

Çocuklarımızın karınlarını ve zihinlerini doyurduğumuz kadar ruhlarını da beslemeliyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Çocuklar geleceğe gönderdiğimiz ve asla göremeyeceğimiz mesajlardır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Çocuklar o kadar masumdur ki bir milletin savaşını bitirebilir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Atatürk’ün sizlere bayram olarak armağan ettiği bu anlamlı gün, milletimizin gurur ve coşku günüdür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Bir çocuk kadar güzel şey yoktur, başını göğe doğru kaldıran. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur.23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Sayfa Yükleniyor...